Hacıbektaş’ta toprağa verilmek üzere vasiyeti bulunan, turizmcilerimizden Didem Bulgurlu’nun annesi Federal Almanya vatandaşı Ursula (Ula) Bulgurlu Hakk’a yürüdü.

Edinilen bilgilere göre, uzun yıllardır Nevşehir’de yaşayan ve ilçemizle güçlü bağları bulunan Ursula Bulgurlu, dün akşam saatlerinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamını yitirdi. Acı haberin ardından ailesi ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

Karaburna’da Dolu Baskını: Çiftçinin Gözü Kulağı Arazide
Karaburna’da Dolu Baskını: Çiftçinin Gözü Kulağı Arazide
İçeriği Görüntüle

Cenaze Programı Belli Oldu

Merhumenin naaşı, bu akşam uçakla Kapadokya Havalimanı’na getirilecek. Ursula Bulgurlu’nun cenazesi, yarın öğle namazına müteakip ilçemiz Hacıbektaş Çilehane Mezarlığı’nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Haber Hacıbektaş ailesi olarak, Hakk’a yürüyen canımıza rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına sabır ile başsağlığı dileriz.